Maarten B.

Maarten B.

  • Bijna aan de beurt...
  • Maartens boeken
meer

Toen ik ergens las dat Maarten Biesheuvel in 2014 in Leiden zou signeren dacht ik: daar moet ik bij zijn. Ik denk dat ik al sinds mijn 15e of 16e fan ben van zijn komische, ontroerende, gestoorde, absurde verhalen en dat is nooit overgegaan.

Ik had al een gesigneerde hardcover van, zoals hij zelf schreef, zijn lievelingsboek, maar dat is toch niet hetzelfde als oog in oog staan met de schrijver zelve. Nu ben ik de gelukkige bezitter van een gepersonificeerde gesigneerde boodschap. Lekker!

Ik heb natuurlijk een plankje in de boekenkast voor zijn bekende werken, maar in de loop der jaren heb ik ook wat leuke andere hebbedingetjes voor weinig op de kop kunnen tikken. Dus voor alle fans, neem een kijkje in de galerie. Het leukste zijn natuurlijk de foto's van zijn signeersessie: onopvallend en bescheiden kwam hij binnen, zich er hardop over verbazend dat er zoveel mensen voor hem kwamen, en zijn taak nam hij zichtbaar zeer serieus .

Zie verder bij de foto's een paar speciale items van boekjes die je niet overal vindt, een paar bulkboeken en wat krantenknipsels, en zijn verhaal De Inwijding, hoe een studentje door stoere zeelui wordt verwelkomd: toen ik dit als puber in mijn bed las, kon je me wegdragen. Maar goed, misschien heb ik een ziek gevoel voor humor. Anyway, heb je zelf nog wat in de kast liggen waar je niks mee doet, dan weet je waar je moet zijn!

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}